Menu
Belangrijke informatie

De havendienst is 24 uur per dag bereikbaar, bij calamiteiten:
06-22848019

Adres:
Burgemeester J. Schipperkade 4
8321 EH URK
Tel. 0527-689970

Telefonisch bereikbaarheid Havenmeesters:

Recreatiehaven 

tel: 0527-689971 of 06-53357397

Beroeps-/Werkhaven 

Tel: 0527-689972 of 06-22305608

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marifoon kanaal: 12

Twitter: @havenmeesterurk

Zoals u wellicht in de media hebt vernomen of inmiddels hebt gezien op het terrein, is een deel van het haventerrein de komende periode in gebruik genomen als uitvalsbasis voor filmopnamen op het IJsselmeer. Dit betreft vrijwel het zelfde stuk terrein als eerder door de bouwers van het windmolenpark is gebruikt. Als gevolg hiervan zal het de komende weken druk worden in het havengebied. Niet alleen op de kade maar ook op het water.

De aanwezigheid van de filmmaatschappij geeft echter geen belemmeringen voor het overige gebruik van de haven. De passantenhaven is net als tijdens de bouwperiode van de windmolens normaal te gebruiken. En ook de Werkhaven is normaal te bereiken voor het beroepsmatige verkeer over water. 

Wel is het voor de beroepsvaart verstandig om vooraf contact op te nemen met havenmeester Riekelt de Boer in geval u voor onderhoudswerkzaamheden naar Urk wilt komen in de komende weken. Er is beperkt kaderuimte beschikbaar.

Voor dagtoeristen blijft net als vorig jaar voldoende ruimte over om te parkeren in het havengebied, met een overloop naar het parkeerterrein direct naast de rotonde op de kruising Sluisweg/Urkerweg.

Plattegrond

Twitter @Havenmeesterurk
  • 10000ste passant in de haven van Urk https://t.co/FUcKlBSyWl
  • Kleine wereld op Urk https://t.co/UiwMxgtubN
  • RT @brouwer_f: Vanmorgen in ‘t Paviljoen Riekelt de Boer mogen toespreken en vooral bedanken voor zijn niet aflatende inzet voor ⁦@Gemeente…
Advertenties