Menu
Belangrijke informatie

De havendienst is 24 uur per dag bereikbaar, bij calamiteiten:
06-22848019

Adres:
Burgemeester J. Schipperkade 4
8321 EH URK
Tel. 0527-689970

Telefonisch bereikbaarheid Havenmeesters:

Recreatiehaven 

tel: 0527-689971 of 06-53357397

Beroeps-/Werkhaven 

Tel: 0527-689972 of 06-22305608

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marifoon kanaal: 12

Twitter: @havenmeesterurk

We hebben er lang op moeten wachten, maar het moment is daar. De nieuwe sanitaire voorzieningen op de Dormakade en de Staverse kade zijn vanaf heden beschikbaar voor gebruik. Er moeten hier en daar nog wat losse eindjes worden afgerond maar het ziet er nu al fantastisch uit. Op beide locaties is de capaciteit van toiletten en douches behoorlijk uitgebreid. Het moet nu wel heel gek lopen willen er nog wachtrijen voor de douches ontstaan. Ook is op beide locaties nu een wasmachine en een droogmachine beschikbaar voor een ieder.

De toegang is voor de passanten met behulp van een code die verkregen wordt na betaling havengeld bij de havenmeester. Voor de vaste liggers is een "druppel" beschikbaar via de havenmeester. Deze geeft 24 uur per dag toegang tot de toiletten en douches. Voor de dagtoeristen is een apart openbaar toilet gerealiseerd met eigen ingang, los van de sanitaire voorzieningen voor de watersporters. bij het strand op de Staverse Kade is een apart strandtoilet gemaakt voor de badgasten. Ook hier hebben zij een eigen ingang, los van de sanitaire voorzieningen voor de watersporters.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs en neem een kijkje! De officiele opening van de beide gebouwen staat voor medio april in de agenda.

Plattegrond

Twitter @Havenmeesterurk
  • RT @Gemeente_Urk: Ken jij of ben jij de eigenaar van deze ponton? 👇
  • RT @Gemeente_Urk: De IJsselmeervisafslag Urk heeft een financieel prima jaar achter de rug. Ondanks alle beperkingen bereikte de omzet het…
  • RT @brouwer_f: Unieke beelden, vooral van de historische steiger in de Urker haven. Zo mooi dat deze nu weer deel uitmaakt van onze haven.
Advertenties