Menu
Belangrijke informatie

De havendienst is 24 uur per dag bereikbaar, bij calamiteiten:
06-22848019

Adres:
Burgemeester J. Schipperkade 4
8321 EH URK
Tel. 0527-689970

Telefonisch bereikbaarheid Havenmeesters:

Recreatiehaven 

tel: 0527-689971 of 06-53357397

Beroeps-/Werkhaven 

Tel: 0527-689972 of 06-22305608

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marifoon kanaal: 12

Twitter: @havenmeesterurk

Havenmeester Riekelt de Boer bereikt op 2 september 2020 de pensioengerechtigde leeftijd. Dit was voor zijn collega's en "de vaste liggers" reden om hem even in het zonnetje te zetten. Met een smoes werd Riekelt naar het Strandpaviljoen gelokt al waar wethouder Freek Brouwer, zijn collega's en een groep "vaste liggers" al aanwezig waren.

 

Namens de gemeente Urk bedankte wethouder Freek Brouwer Riekelt voor zijn meer dan 40-jarige inzet voor de gemeente Urk. Met een bos bloemen en een goed gevulde enveloppe onderstreepte hij zijn mooie woorden.

 

Vanuit de vaste liggers voerden Ton Gilles en Harry Kappert nog het woord. Zij overhandigden Riekelt een mooi bedrag dat door vele vaste liggers bij elkaar is gebracht. Een mooi begin voor de eventuele aankoop van een stacaravan.


 

Riekelt de Boer bereikt nu de pensioengerechtigde leeftijd maar gaat niet weg van de haven. Hij gaat genieten van zijn vrije tijd, zeker na al het lichamelijk ongemak van de laatste jaren, maar de komende tijd blijft hij als oproepkracht beschikbaar voor de havendienst. Een situatie waar zijn collega's en de vaste liggers blij mee zijn.

 

Plattegrond

Twitter @Havenmeesterurk
  • RT @Gemeente_Urk: Ken jij of ben jij de eigenaar van deze ponton? 👇
  • RT @Gemeente_Urk: De IJsselmeervisafslag Urk heeft een financieel prima jaar achter de rug. Ondanks alle beperkingen bereikte de omzet het…
  • RT @brouwer_f: Unieke beelden, vooral van de historische steiger in de Urker haven. Zo mooi dat deze nu weer deel uitmaakt van onze haven.
Advertenties