Menu
Belangrijke informatie

De havendienst is 24 uur per dag bereikbaar, bij calamiteiten:
06-22848019

Adres:
Burgemeester J. Schipperkade 4
8321 EH URK
Tel. 0527-689970

Telefonisch bereikbaarheid Havenmeesters:

Recreatiehaven 

tel: 0527-689971 of 06-53357397

Beroeps-/Werkhaven 

Tel: 0527-689972 of 06-22305608

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marifoon kanaal: 12

Twitter: @havenmeesterurk

Vrijdagavond 3 mei ontving de havendienst van Urk haar vaste gasten voor een gezellige startavond van het watersportseizoen 2013. Ruim 110 vaste jaarplaatshouders gaven gehoor aan de uitnodiging om langs te komen in de IJsselmeervisafslag. Na het welkomstwoord van wethouder Havenzaken, Ben Visser, gaf havenmanager Eef de Vries een korte toelichting op de huidige en toekomstige ontwikkelingen in de haven.

Daarbij werden de vaste klanten o.a. geinformeerd over de plannen in het kader van "De Parel oppoetsen", het nieuwe havenpaviljoen en ook de ontwikkelingen rond de werf Metz. De gasten namen er met belangstelling van.

Hierna was het tijd voor ontmoeten en begroeten. De aanwezigen genoten van elkaars gezelschap met een hapje en een drankje en werden ondertussen onder andere voorgelicht over brandveiligheid aan boord door Brandbeveiliging Ten Napel. De Jongens van de Fant zorgen voor de nodige zalmhapjes en Johannes Van de Berg zorgde voor een gebakken scholfilet.

Naast dit alles werd ook het veilingspel gespeeld met de aanwezige gasten en werd een verloting gehouden ten bate van het Nautisch Fonds voor Kankerpatienten. Gedurende de avond werden vele vragen gesteld en beantwoord door de aanwezige havenmeester Jan van den Berg, Riekelt de Boer en Cees Zeeman. Vele gasten lieten blijken dat men met veel plezier een vaste ligplaats heeft in de Urker haven, niet in de laatste plaats vanwege het unieke karakter van de Urker haven en de altijd aanwezige activiteit op en rond de haven.

Al met al een plezierige eerste ontmoeting van de havendienst met haar vaste klanten. De gasten waardeerden het gebaar van de havendienst zeer. Alle reden om het volgend jaar te herhalen.

Plattegrond

Twitter @Havenmeesterurk
  • Sanitaire voorzieningen op de haven gesloten i.v.m. Corona https://t.co/2rlEz5o8FS
  • Vandaag even wezen kijken bij Alumax in Meppel waar onze nieuwe havenboot in aanbouw is https://t.co/CpHIBNAK97
  • RT @TouristInfoUrk: Vandaag de Urker vlag en @visitflevoland vlag gehesen door onze @HavenmeesterUrk. Waor al maar dan duzed jaoren In de…
Advertenties