Menu
Belangrijke informatie

De havendienst is 24 uur per dag bereikbaar, bij calamiteiten:
06-22848019

Adres:
Burgemeester J. Schipperkade 4
8321 EH URK
Tel. 0527-689970

Havenmeesters

Recreatiehaven - Jan van den Berg

tel: 0527-689971 of 06-53357397

Werkhaven - Riekelt de Boer

Tel: 0527-689972 of 06-22305608

Assistent-havenmeesters

Otto Schenk

Hendrik Romkes

Jacob Pasterkamp

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marifoon kanaal: 12

Twitter: @havenmeesterurk

Welkom op de website van de Havendienst Urk.

Op deze website vindt u alle informatie over de havens van Urk. Urk heeft een drietal toeristische havens waarin het goed toeven is voor de toerist. De afgelopen jaren zijn de nodige voorzieningen aangebracht die het verblijf in de havens nog aangenamer maken. Er zijn ongeveer 200 ligboxen aanwezig waarvan de meesten in de zomer gebruikt kunnen worden door passanten.

 

Naast de ligboxen is er voldoende kaderuimte voor een kort verblijf. Overal in de toeristische havens is stroom en water aanwezig. In de werkhaven is ruimte voor de beroepsvaart. Ook hier zijn de nodige faciliteiten aanwezig.

 

In het havengebied is een groot parkeerterrein aanwezig. Daarop vinden vooral in de zomermaanden de nodige activiteiten plaats. Ook is hier plaats voor een twintigtal campers voor een overnachting of een kort verblijf. Het havengebied Urk bruist dan ook altijd van de nodige activiteit.

 

Als havenmeesters willen wij vooral gastheer zijn. We komen dan ook graag bij u langs voor het verstrekken van de nodige informatie over het mooie Urk, het rond de haven gelegen winkelgebied en het afrekenen van het havengeld.

 

Tot ziens in de havens van Urk.

 

Havenmeesters Jan van den Berg en Riekelt de Boer

Plattegrond

Twitter @Havenmeesterurk
  • Afgelopen nacht auto te water in de haven Bestuurder ongedeerd Vandaag word de auto geborgen https://t.co/QmyLNOJNX2
  • De vangsten van de ijsselmeervissers zijn super En dat is natuurlijk ook positief voor de afslag. https://t.co/w21wwvbAB8
  • @Ritsjie @Gemeente_Urk @heturkerland Hebo druk bezig met schoonmaak actie van het wateroppervlak https://t.co/DYWxXtQoQi
Advertenties